Bemutatkozás

//

1001 Kefe Bt.

Bemutatkozás

ISMERJE MEG AZ 1001 KEFE BT.-T

 

Cégünk 1920-ban Nagypapám által alapított kefe- és ecset szaküzlet - családi vállalkozására épül. Jelenlegi cégformában 1995 óta működünk. Természetesen sok fejlesztéssel jutottunk el a mostani termékválasztékig és termelékenységig.

Fő tevékenységi körünk kefe- és ecsetkészítés, kefe átkötése, felújítása. Fő irányunk, törekvésünk arra irányul, hogy természetes alapanyagokból, kiváló minőségben készítünk különféle keféket és ecseteket. Alapanyagként fa kefetesteket használunk. Anyagok a teljesség igénye nélkül: lószőr, kecskeszőr, sörte, mókusszőr, póniszőr, vaddisznósörte. Ismerje meg festő ecset termékeinket is !

Ez a kínálat megfelel az organikus minőségnek. A nálunk gyártotott drótkefe acélból- és réz drótból is készül. A mai világban nem tudjuk mi sem elkerülni, hogy a rendelkezésünkre álló modern műanyag alapanyagokból is minőségi keféket készítsünk. Saválló, hőálló anyagok is a palettánkon van.Miért Mi?

MERT NÁLUNK A VEVŐ AZ ELSŐ, EGYETLEN KEFE RENDELÉSE ESETÉN IS.

Egom-Building

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://www.matiprodesign.hu/proxy/zone_code.php?ip=35.175.200.4): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 500 Internal Server Error

Filename: public/public_footer.php

Line Number: 176