Hajápoló és fodrászati kefék

Hajápoló és fodrászati kefék

Hajápoló, fodrászati kefe

Fodrászati szalonokba, de akár otthoni használatra is alkalmas a hajápoló kefe. Ezek a típusú kefék a lehető legpuhább alapanyagokból készülnek.

A természetes sörte, és a különleges fa kombinációja teszi lehetővé a hajbarát hajápolást az olyan eszközökkel, mint a:

- hajkisimító,

- hajbontó kefe,

- különféle hajkefék,

- hajfésülő kefék,

- nyakszirtkefék.
Ha éppen szüksége van ezek közül valamelyikre, akkor ragadjon tollat, és írjon nekünk !Kefekészítés hajápoláshoz, fodrászatok számára!

A különféle kefék, ecsetek szinte minden területen jelennekvannak. Használjuk őket a mindennapokban, de az iparban is nélkülözhetetlenek.Festés, takarítás, gyártás, testápolás, ezeken a területeken mindig akad olyandolog, aminek az elvégzéséhez jól jön egy valóban megbízható, magas színvonalatképviselő kefe.

A kefekészítésegyik állandó piaca a hajápolás területe. Nem csak az egyéni hajápolásoznélkülözhetetlenek a hajkefék, de a szolgáltató iparban, vagyis afodrászatokban is szükség van hagyományos és speciális hajkefékre, ecsetekre. Asilány minőség, a rossz alapanyagok, a kifogásolható kivitelezés gyorsanmegbosszulja magát. Nem érdemes engedni az alacsony árak csábításának és olyantermékekkel dolgozni, amikről később bebizonyosodik, hogy alkalmatlanok aszínvonalas munkára.

Amennyiben úgy döntött, hogy nem szeretne készen kapható,bolti hajkeféket, ecseteket vásárolni és használni, még mindig van lehetősége,hiszen a kefekészítést isválaszthatja! A kefekészítés azideális döntés akkor is, ha nem találja azt, amire szüksége van, illetveegyedi, személyre szabott terméket használna rendszeresen a szalonjában vagyfodrásziskolájában. A kefekészítésbiztosítja Önnek is, hogy olyan fodrász kellékeket használjon napi szinten,amik a szakmai tudásának a kiteljesítését szolgálják. Ügyfelei a már megszokottszínvonalú szolgáltatásokat vehetik igénybe és úgy távozhatnak, hogyelégedettek a frizurájukkal. A fodrász tanulók pedig ilyen hajkefék és ecsetekhasználatával megbecsülik a színvonalas fodrász eszközöket és megtanulják,hogyan nyújtsák a maximumot azzal, hogy gondosan választják ki a felszerelésüket.

Forduljon hozzánk bizalommal és rendeljen kefekészítést olyan családi cégtől, amimár 1920 óta készíti szeretettel és magas szakmai tudással a termékeit! Honlapunkonminden fontos információt megtalál, de ha kérdése van vagy árajánlatot szeretnekérni kefekészítésre, lépjenkapcsolatba velünk a weboldalon közzétett elérhetőségeink egyikén!

Telefon:+36-1-322-7344
E-mail:1001kefe@gmail.com