Ipari kefék

Ipari kefék

Ipari kefe

Termékkínálatunkban  megtalálhatják az ipari kefe termékeket is, amelyek biztosan elősegítik munkáját a dolgos hétköznapokban.

Ilyenek lehetnek:

- ipari körkefék,
- ipari léckefék,
- ipari hengerkefék,
- különféle műszaki kefék stb.

Kattintson a kapcsolat oldalunkra, és kérje árajánlatunkat !


Amit az ipari kefékről tudni érdemes:

A keféket az élet számtalan területén használjuk. A hétköznapok során ugyanúgy szükség van rájuk, mint az ipari területeken. Ráadásul ahány felhasználási mód van, annyiféle kefe létezik: mivel mindegyik egy kicsit más funkciót tölt be, másfajta kialakításokra és alapanyokra is van szükség. Egy igen nagy csoportjukat alkotják az ipari kefék, melyeket az alábbiakban szeretnénk egy kicsit jobban bemutatni.

Az ipari kefék között is a legjelentősebbek a műszaki kefék. Ide tartoznak az olyan termékek, amelyek valamilyen gépbe vannak beépítve, például autómosóba, seprőgépbe, de jelentős felhasználási területnek számít ezen a téren az élelmiszeripar és a konzervipar, valamint a járműgyártás is. Szükség van rájuk még a fentieken túl az üvegiparban és a fémmegmunkáláshoz, illetve a gyógyszer és az elektromos készülékek gyártása során is.
 
Az ipari kefék másik fontos csoportja a hengerkefék halmaza. Ezek lehetnek mezőgazdasági felhasználásúak, például a zöldségek tisztításához, de az üvegmosók is ide tartoznak, illetve szükség van rájuk élelmiszeripari területen is. Jó választásnak bizonyulnak térkő tisztításához is. Hengerkefét használnak még ezen kívül sorjázáshoz is, ami a különböző fémek megmunkálásának utolsó lépése. A hengerkefék alkalmasak menetek, csövek sorjázásához is.
 
A léckefék fontos eszközei a malomiparnak, de paletták tisztításához is ezek a legpraktikusabb eszközök. Az ipari kefék között meg kell említeni még a körkeféket. Ezeknek az eszközöknek a jellemző felhasználási területei a járműgyártás, a műanyagipar, a fémmegmunkálás és a faipar, valamint a köszörűgépek.

Ahogy a fentiekből is látható, az ipari kefék igen sokoldalúak, számtalan helyen van rájuk szükség. Cégünk vállalja ipari kefék készítését magas minőségben, elérhető áron. Célunk ügyfeleink elégedettsége, ennek érdekében a gyártás során mindig maximálisan a megrendelő igényei szerint járunk el. Amennyiben kérdése van szolgáltatásainkkal kapcsolatban vagy árajánlatot szeretne kérni, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeinken!

Telefon:+36-1-322-7344
E-mail:1001kefe@gmail.com