Blog

//

1001 Kefe Bt.

A háztartási kefék minden típusát megrendelheti tőlünk!

A háztartási kefék minden típusát megrendelheti tőlünk!

Háztartási keféből többet használunk, mint azt elsőre gondolnánk, és bár nem mindenki használja az összeset, érdemes megismerkedni velük.

A háztartási kefék a mindennapi élet szinte minden területét lefedik, ahol valamilyen felület alapos megtisztítására van szükség: a legkézenfekvőbb, minden háztartásban megtalálható háztartási kefe a hajkefe, de az üvegmosó kefék, a cipőkefék, a mosakodáshoz használt, kisebb-nagyobb méretű kefék és a takarításhoz használatos kefék csupán a jéghegy csúcsát jelentik.

személyes higiéniához használt kefék hosszú sorából emeljük ki a hátmosó kefét, mint viszonylag széles körben elterjedt háztartási kefét; ez a típus a közepes méretű darabok közé tartozik, azonban a nyele kifejezetten hosszú, hogy bárki könnyedén elérhesse a háta azon pontjait, amelyeket kézzel gyakorlatilag lehetetlen lenne. Érdemes még megemlíteni a körömkefét is, ami szintén elterjedt, és kifejezetten kis méretű.

A háztartási kefék másik csoportja a takarításhoz és más tisztítási folyamatokhoz használt kefék: ide tartozik az üvegmosó kefe, a mosogatáshoz használható, nyeles kefe, a padlósúroló kefe, sőt, a partvis is, de érdemes még megemlíteni a cipőkefét is, ami sajnos lassan kikopik a hétköznapokból; manapság egyre kevesebben használják.

Természetesen a háztartási kefék és ipari felhasználásra szánt társaik sok tulajdonságukban megegyeznek, ám akadnak különbségek is a felhasználás módjának megfelelően. Ilyen például a sörte keménysége, ami egy háztartási kefe esetében valamivel puhább, sőt, akár egészen lágy is lehet, ha ruha-, vagy épp cipőkeféről van szó, nem is beszélve a tisztálkodásra használatos kefékről. Ezzel szemben a takarítókefék sörtéinek keménysége az ipari kefékét idézi, hiszen a feladatuk nagy vonalakban ugyanaz.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, tekintse meg referenciáinkat, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, illetve, ha szeretne háztartási keféket rendelni, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

Telefon:+36-1-322-7344
E-mail:1001kefe@gmail.com