Blog

//

1001 Kefe Bt.

A kézzel készített hajápoló kefe előnyeiről

A kézzel készített hajápoló kefe előnyeiről

Amindennap elővett használati tárgyak esetében fontos a tudatosság, hiszenkorántsem mindegy, hogy milyen termékkel mosunk fogat, vagy fésülködünk mindenáldott nap. Egy jó választással saját magunknak is jót tehetünk, és hosszútávon még a környezetünket is szolgálhatjuk vele.

Napjainkbanmindennél fontosabb a környezetvédelem, ennek kapcsán pedig a tudatos döntésekmeghozatala. Nem mindegy, hogy mit vásárolunk, mit használunk, és mi kerül aszemétbe. Egy igazi, kézzel készített hajápolókefe például egy lépés a műanyagmentes élet és a tisztább, kevesebbszeméttel terhelt világ felé.


Akefekötő családi vállalkozásunkban ügyelünk arra, hogy a az első lépésektől azutolsóig, minden szempontból minőségi hajápolókeféket készítsünk. Ennek megfelelően a kefék alapanyagát sem akárhonnanszerezzük be, hanem első sorban természetes anyagokat használunk a kézzelkészített termékek kivitelezéséhez.

A hajápoló kefék teste fából készül, nempedig műanyagból, ezért akár újra is lehet őket hasznosítani, de használatonkívül sem vesz igénybe irreálisan hosszú időt a lebomlásuk. A fából készültkefetestek természetes kinézetükkel jól illenek a fürdőszobába, de a hálószobafésülködő asztalára is. Nem csupán tartósak, de ráadásul stílusosak is, mégdekorációs elemnek sem utolsók.

A hajápoló kefe sörtéi is természetesek,valódi állati szőrből készülnek, lószőrből, kecskeszőrből, vagy vaddisznósörtéből, de használunk mókusszőrt is a gyártásnál. Egy ilyen hajápoló kefe nagy előnye, hogy nemtörik el egykönnyen, nem megy tönkre pár használat után, nem hullik ki asörtéje sem. A precíz, lelkiismeretes és magas szakmai színvonalon működő munkaeredménye a szép, időtálló, praktikus hajápolókefe.

Keressenfel minket bizalommal, ha ilyen hajápolókefét szeretne használni napi szinten, és fontos Önnek a tudatos választásis! A honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén lépjen kapcsolatba velünk!Rendeljen közvetlenül a gyártótól keféket, vagy kérdezzen bátran termékeinkről!

Telefon:+36-1-322-7344
E-mail:1001kefe@gmail.com