Blog

//

1001 Kefe Bt.

Az ecset készítésben magasra tesszük a mércét

Az ecset készítésben magasra tesszük a mércét

Az ecset nemcsak a művészellátó boltok  terméke, hanem a barkács áruházak kellékei között is megtalálható. Az ecset gyártásban egy cél van, a tartósság.

Egy szakember tisztában van azzal, hogy a festés, mázolás végeredménye azon is múlik, hogy milyen eszközökkel kezd neki a kijelölt munkának. Hiába a precízen kikevert szín, nem ér semmit a sok éves munkatapasztalat, ha az ecset, a pemzli vagy a festőhenger keresztülhúzza a terveket és nem képes olyan felületet teremteni, amit a szakember eltervezett.

Mi jellemzi azt az ecsetet, amit a hasznavehetetlen kategóriába sorolhatunk? A csapnivaló kivitelezés vagy az értéktelen alapanyag oda vezethet, hogy az ecset nagyon gyorsan  használhatatlanná válik. Hullik az ecset szőre, nem esik kézre az eszköz nyele vagy éppen nem tudja úgy felvenni a festéket az ecset, ahogyan kellene. Egy jó ecsetre tehát mindenképpen szükség van.

A mi cégünk azzal foglalkozik, hogy a megrendelők számára olyan ecseteket gyártson, amik nemcsak kinézetre tűnnek ecsetnek, hanem tökéletesen működőképesek is. Mi rendelkezünk azzal a szakmai tapasztalattal és elhivatottsággal, amit az ecset készítés megkíván. Ezen kívül a hagyományos és az innovatív anyagokat és technológiákat is alkalmazzuk. Olyan termékeket hozunk létre, amik a szakemberek számára ideális eszközök.

Dolgozzon olyan ecsetekkel, amik strapabíró, természetes alapanyagokból készülnek, nem egyszer használatosak, hanem kiváló minőséggel bírnak! Használjon olyan ecseteket, amiket az organikus minőségre koncentráló családi vállalkozásunk állít elő évtizedek óta!

A rendelésre készített ecsetek egyértelmű előnye, hogy átlagon felüli színvonalat képviselnek és jóval többet tudnak nyújtani egy áruházi terméknél. Amennyiben Önnek ilyen ecsetekre, kefékre van szüksége a munkához és egy eszközt szeret hosszú távon is használni, akkor éljen a lehetőséggel és rendeljen a mi cégünktől ecset készítést! Az ecset gyártással kapcsolatos tudnivalókról a megadott elérhetőségeinken kapnak információkat az érdeklődők.

Telefon:+36-1-322-7344
E-mail:1001kefe@gmail.com