Blog

//

1001 Kefe Bt.

Az élelmiszeripari kefe szerepe

Az élelmiszeripari kefe szerepe

Az élelmiszeripari kefe olyan eszköz, ami folyamatos igénybevételnek van kitéve, emiatt fontos, hogy tartós is legyen.

Az élelmiszerek előállításához sokféle berendezést terveznek, többek között olyanokat is, amiket különböző kefékkel egészítenek ki. A keféknek több funkciót is adtak, tudnak például tisztítanak, de részt vesznek az előkészítésben is.

Kefék tisztításhoz és takarításhoz

Egyrészt zöldségek, gyümölcsök feldolgozásához, tisztításához készülnek kefék, másrészt az ipari környezet takarítására, a munkafelületek tisztán tartására is speciális keféket alkalmaznak. Padlók, berendezések, alkatrészek, munkafelületek kézi tisztításához, karbantartáshoz is ideális eszköz a speciálisan erre a célra tervezett kefe.

Az élelmiszeriparban a természetes alapanyagok, mint a fa és az állatszőr már nem kapnak helyet, mert nem elég strapabíróak. Helyettük az erős műanyagból gyártott kefetest és a stabilan rögzített szintetikus sörték az elterjedtek.

Ezeknek az élelmiszeripari keféknek gyakran speciális alapanyaga van, ami ellenálló az ipari környezetben gyakran tapasztalható, magas hőmérséklettel szemben. Nem ritka a kézi eszközök esetében a formázott nyél, a csúszásmentes felület, ami segíti a hatékony munkát.

Higiénikus munkakörnyezet

A gondosan megtervezett és gyártott kefe megléte kiemelten fontos a higiénikus munkaterület és az élelmiszerbiztonság szempontjából is. Az ipari környezetben szigorú szabályokat kell betartani, amik a dolgozók biztonságát és a termékek minőségének megtartását is szavatolják.

Az egyszerű eszközök használata, mint amilyen egy kefe, is hatással van arra, mennyire tudják betartani az előírásokat.

A kefegyártásban tapasztalt és elismert vállalkozásként arra törekszünk, hogy az ipar számára is megbízható eszközöket állítsunk elő. A megrendelhető termékeink lehetnek standard és teljesen egyedi kefék is. Amennyiben felkeltette az érdeklődését a cégünk tevékenysége, keressen minket bizalommal a megadott elérhetőségeink egyikén és kérjen árajánlatot a kollégánktól!

Telefon:+36-1-322-7344
E-mail:1001kefe@gmail.com