Blog

//

1001 Kefe Bt.

Drótkefe számos változatban rendelhető!

Drótkefe számos változatban rendelhető!

Egy drótkefe azzal a feladattal is megbirkózik, amivel a sörtés kefe már nem tud! Többféle kefe gyártásával foglalkozunk, így rendelhet tőlünk drót sörtés keféket is!

A kefegyártásban minden típusú kefére kiterjesztjük a tevékenységünket, ennek köszönhetően számos alapanyaggal dolgozunk. A kefegyártó cégünk olyan alapanyagokkal is dolgozik, mint amilyen a drót. A drótkefe is legalább olyan változatos formákban létezik, mint a hagyományos kefék. A drótkeféket is több szempont alapján lehet csoportosítani. Egy ilyen kefe legfőbb megkülönböztető jegye nem más, mint a drótból készült sörtéi. A drót, amit a kefe készítéshez felhasználnak, lehet acél, de akár sárgaréz is.Egy acél drótkefe nem alkalmas arra, hogy bármilyen felületet feldolgozzanak vele, ugyanis számít a felület anyaga, illetve a környezet is. A sárgaréz kifejezetten ott használható, ahol áramütés, szikrázás veszélye áll fenn vagy meg kell óvni a karcolódástól a felület egyes részleteit.

drótkefe készülhet különböző nyéllel, elérő fejméretben és különböző sörtesűrűséggel is, a célnak megfelelő alapanyagokból. A drótkefe készülhet kézi drótkefe vagy gépi drótkefe változatban, attól függően, hogyan fogják majd használni az eszközt. A feldolgozandó felület jellege, mérete, a kefe alkalmazása is befolyásolja, melyik típust célszerű megrendelni. A komolyabb szennyeződések, törmelék, festék, lakk, rozsda stb. mind drótkefe segítségével távolítható el. Minden célra a legjobb megoldást tudjuk kínálni a megrendelőinknek!

A minőségi termékek iránt érdeklődő vásárlóknak egyedi igényekhez tervezett termékekkel tudunk szolgálni. A modern gyártási technológiával, tovább fejlesztett alapanyagokkal korszerűsített kefe manufaktúránkban minden, ma használatban lévő ecset, kefe megtalálható. Rendeljen olyan terméket tőlünk, ami teljesen megfelel az elvárásainak, tulajdonságokban, minőségben és természetesen árban is! Kérjen ajánlatot tőlünk kefe és ecset gyártásra, lépjen kapcsolatba a munkatársainkkal a honlapon szereplő elérhetőségek bármelyikén!

Telefon:+36-1-322-7344
E-mail:1001kefe@gmail.com