Blog

//

1001 Kefe Bt.

Ecset gyártás természetes alapanyagokból!

Ecset gyártás természetes alapanyagokból!

Ecset gyártást, ecset készítést tud rendelni művészeti tevékenységhez és szakmunkához is! Az ecset készítésben is a hagyományos alapanyagokat részesítjük előnyben!

Az ecsetekre több, eltérő területen is szükség van. A háztartásokban éppen úgy hasznukat veszik, mint egy szobafestésnél vagy fodrász szalonban, de bizonyos művészi tevékenységekhez is ecsetet használnak. Egyértelmű, hogy egy sokoldalú, több, különböző tevékenységhez is kiválóan használható eszközről van szó.  Lehet vele festeni, mázolni, kenni stb. Az ecsetek a kefékhez hasonlóan változatosan felhasználható, méretben, egyéb tulajdonságokban is sokszínű eszközök. A kefékben és az ecsetekben is közös, hogy nem mindegy, melyik típust milyen feladathoz használjuk. Az ecset gyártásnak is az az egyik fő célja, hogy a célnak megfelelő ecsetet készítsük el a megrendelő számára.

Forduljon bizalommal egy olyan, ecset gyártással foglalkozó családi céghez, ami a hagyományos gyártási technológiára és az organikus minőségű termékekre esküszik! A nálunk készült ecsetek elsősorban természetes alapanyagok felhasználásával készülnek. Az ecset gyártásban fát használunk az ecsetek testéhez, ami különböző méretű, súlyú és formájú lehet. Az ecset fejeket állati szőrből vágjuk, formázzuk és kötjük. Az ecset gyártásnak ismerjük a régi időkre visszanyúló hagyományait és alkalmazzuk azokat a tartós ecsetek előállítása érdekében. Az ecsetek munkához és művészeti tevékenységhez is ideálisak, ha helyesen választják ki őket a célra.

A vállalkozásunknak az a célja, hogy a megrendelők igényeihez tervezett és gyártott termékeket szállítson le. Ennek érdekében minden ügyfélnek meghallgatjuk a kívánságait, elképzeléseit és az igényekhez tervezett ecseteket gyártjuk a tőlünk megszokott, magas minőségben. Az igényelt darabszámban, a megbeszélt határidőre elkészítjük a megrendelt ecseteket, amik hosszú távon történő használatra tökéletesen alkalmasak. Keresse bizalommal a családi vállalkozásunkat, ha felkeltettük az érdeklődését és kérjen árajánlatot ecset gyártásra!

Telefon:+36-1-322-7344
E-mail:1001kefe@gmail.com