Blog

//

1001 Kefe Bt.

Egy kefekötő által készített kézműves termék megéri az árát!

Egy kefekötő által készített kézműves termék megéri az árát!

A kefekészítés igazi mestere a kefekötő. Régi mesterségről van szó, amit általában generációkadnak tovább. A szakmai tudás és tapasztalat így öröklődik kefekőtő mesterről kefekötőmesterre és tökéletesedik az évek során. Ez az egyik oka annak, amiért megérikézműves terméket vásárolni a gyártósoron készült kefék helyett. Igaz, hogy sokesetben a futószalagon készült ecsetek, pemzlik, kefék kedvezőbb áronvásárolhatóak meg, de ez az ár a későbbiekben pénzkidobásnak bizonyulhat. Sokesetben a gyári kefék mind alapanyag, mind pedig kivitelezés szempontjából isjóval silányabbak a kézműves termékekhez viszonyítva. 

A kefekötőkkézzel fűzik be a kefetestbe a szálakat és kézzel is rögzítik azokat. Ez azeljárás biztosítja, hogy stabilabb rögzítést kapjanak. A kefe hosszabb életűlesz, jobban bírja az igénybevételt és nem megy szét olyan könnyen.

A megmaradt kefekötőmesterek többsége ma már alkalmazkodott a modern kor igényeihez és szintemindenféle kefét elkészít a legváltozatosabb alapanyagokból. Emellett azonbannem mondanak le a minőségről és a tőlük megszokott autentikus termékekről sem.A természetes alapanyagokból, tehát fából és állati szőrből készült árucikkek mais könnyedén elnyerik a vásárlók elismerését és kiállják az idő próbáját.Családi kefekötő vállalkozásként miis erre törekszünk. Forduljon hozzánk bizalommal és ismerje meg termékeinket,ha valódi minőséget keres!

Garantáljuk, hogy az általunk készített kefékben, pemzlikben,hajkefékben, ecsetekben nem fog csalódni! Rendelje meg a kiválasztotttermékeket és használja őket gond nélkül hosszú évekig! Nemcsak kefegyártássalfoglalkozunk, ügyfeleink nyugodtan ránk bízhatják régi keféik átkötését,illetve felújítását is.

Lépjen kapcsolatba velünk a weboldalunkon közzétettelérhetőségeink valamelyikén és tudjon meg többet rólunk, családi kefekötő vállalkozásunkról, valamint a színvonalastermékeinkről! Szívesen nyújtunk részletes tájékoztatást és válaszolunk mindenfelmerülő kérdésre!

Telefon:+36-1-322-7344
E-mail:1001kefe@gmail.com