Blog

//

1001 Kefe Bt.

Egyedi mezőgazdasági keféket készítünk Önnek is!

Egyedi mezőgazdasági keféket készítünk Önnek is!

Kefékkel több munkaterületen is találkozni, nemcsak otthoni takarításra használjuk őket. Az iparban és a mezőgazdaságban ishasznát veszik ezeknek az eszközöknek, ha takarításról vagy seprésselkapcsolatos tevékenységről van szó. A jól elkészített, speciális kefék, seprűka mezőgazdasági üzemekben, malomban és szinte minden hasonló létesítménybenhelyet kapnak. Lássuk, hogy milyen mezőgazdaságikefékről beszélhetünk, és pontosan milyen jellegű feladatokhoz készülnekezek a termékek!

A mezőgazdaságikeféket is lehet a kefék első számú funkciójára használni, ami nem más,mint a takarítítás. A hagyományos értelemben vett takarításon túl a mezőgazdasági keféket tisztításra islehet használni. Az olyan termés, mint amilyen a burgonya is, a földbőlérkezik, a felületét pedig speciális kefékkel lehet megtisztítani a földtől,kosztól, hogy könnyebben lehessen feldolgozni, illetve értékesíteni. Ennekmegfelelően nemcsak burgonya tisztításra alkalmas mezőgazdasági kefék készülnek, de répa, dinnye tisztító kefék is,ehhez kapcsolódóan pedig hagymafejező kefék is léteznek. Az olyan munkafázisok,mint az üvegmosás, szintén speciális mezőgazdaságikefét igényelnek, a segítségükkel alapos és gyors munkát lehet végezni.

A különböző mezőgazdasági gépekbe lehetőség vanegyedi mezőgazdasági keféket iskészíttetni. A legtöbbször erre szükség is van, mert nem feltétlenül egyszerű akorábbival azonos alkatrészt találni és rendelni, ami pedig a gép működésétakadályozza.

Keressen fel minket bizalommal, és vegye igénybecsaládi vállalkozásunk, kefekészítő műhelyünk szolgáltatásait mezőgazdasági kefék gyártásához is! Azeredeti alkatrész, műszaki rajz alapján el tudjuk készíteni az új modelleket,amik a gépek, berendezések hatékony működését szavatolják. Készítettünk márpalástkefét, körkefét, takarítógép kefét, konzervüzemi kefét is. Mezőgazdasági kefék szélesválasztékával várjuk, illetve készítjük el megrendelésre, egyedi igényekalapján! A weboldalunkon szereplő elérhetőségeink egyikén vegye fel velünk akapcsolatot, ha árajánlatunkra kíváncsi!

Telefon:+36-1-322-7344
E-mail:1001kefe@gmail.com