Blog

//

1001 Kefe Bt.

Hajkefe és fodrászkefe készítése természetes alapanyagokból

Hajkefe és fodrászkefe készítése természetes alapanyagokból

Hajkefékfodrászkefék és egyéb, a haj ápolásához szükséges kefék széles választékban, kizárólag természetes alapanyagokból készítve!

A haj ápolása napjainkban, a légszennyezés hatásai miatt különösen fontos, bár ugyanez elmondható a szervezet egészéről is. A haj azonban különösen érzékeny a levegő minőségére, hőmérsékletére és páratartalmára, ezért a hozzá használt készítményeknek és eszközöknek a lehető legkímélőbbeknek kell lenniük. A hajkefe-készítés éppen ezért akkor eredményezi a leginkább hajbarát terméket, ha természetes alapanyagokat használunk fel hozzá.

Cégünk többek között fodrászkefék készítésével is foglalkozik, amelyeket akár otthoni használatra is érdemes megvásárolni. A hajkefék készítéséhez kizárólag természetes sörtét, illetve különféle fajtájú fákat használunk a megrendelő igényei szerint, így a haj kíméletes ápolása garantált!

Hajkefék és fodrászkefék készítésével kapcsolatban állunk rendelkezésére! Keressen bennünket megadott elérhetőségeink egyikén, tegye fel kérdéseit, és adja le rendelését!

Telefon:+36-1-322-7344
E-mail:1001kefe@gmail.com