Blog

//

1001 Kefe Bt.

Hajkefe és társai a fodrászati kefék között

Hajkefe és társai a fodrászati kefék között

hajkefe a fodrász egyik fő munka eszköze. Használjon olyan fésűt, kefét, amivel a vendégeinek is kedvez!

A manufaktúránkból akár kézzel készített, természetes alapanyagokból gyártott hajkefe is kerülhet a fodrász szalonjába. A hajkeféhez hasonlóan a hajbontó kefe és a nyakszirtkefe is a szalon legfontosabb eszközei közé tartoznak. Rendeljen olyan fodrász eszközöket, amiket a fodrász szalonjában tud használni a vendégei frizurájának elkészítéséhez! 

Egy jó fésű nagyon sokat számít, mert szerepe van abban, hogy milyen lesz a frizura. A frizurával összefügg a fodrász munkájának minősége is, nem utolsó sorban pedig a gyorsasága. A hajkefe és társai a könnyebb fésülésben és a gyorsabb frizura készítésben is szerepet játszanak. Természetesen a fodrász kellékek használatakor és kiválasztásakor az is fontos szempont, hogy a vendégnek ne okozzon fájdalmat, kellemetlen érzést. A hajbarát kefék, fésűk természetes alapanyagokból, puha sörtékkel készülnek, ami nem húzza a hajat, nem karcolja a bőrt sem. A vendégnek csak annyi dolga van, hogy ellazuljon, miközben új frizurája készül, majd pedig elégedetten távozzon.

Forduljon hozzánk bizalommal és rendeljen olyan hajkefét, bontó fésűt vagy egyéb fodrász eszközt fésüléshez, frizura készítéshez, ami a saját igényei alapján készült el! Válogassa meg az eszközeit, amiket a munkájához használ nap, mint nap! Természetesen a cégünk eddigi portfóliójában készült termékekből is válogathat, amik megfelelnek a legmagasabb követelményeknek is, organikus minőségben készülnek. A mi termék kínálatunkban nem fog csalódni, hiszen évek elhivatott szakmai tudása és komoly gyakorlata garantálja ezt.

A hajkefe rendeléshez lépjen kapcsolatba a cégünk kollégáival és beszélje meg velük a részleteket! Gyors ügyintézéssel, hatékony kommunikációval is segítjük az ügyfeleinket. A weboldalunkon szerepelnek elérhetőségeink, kérjem tőlünk árajánlatot! Garantáljuk, hogy a kézhez kapott, rendelésre készült termékek, fodrászati kefék a fodrászata megbecsült kellékei lesznek éveken át!

Telefon:+36-1-322-7344
E-mail:1001kefe@gmail.com