Blog

//

1001 Kefe Bt.

Hajkefe készítés természetes alapanyagokból!

Hajkefe készítés természetes alapanyagokból!

A haj rendszeres ápolást igényel, legyen akár rövid vagy pedig hosszú. Férfiak és nők fürdőszobájában egy valami biztosan megtalálható, ez pedig nem más, mint a fésű vagy pedig a hajkefe. A hajkefe olyan mindennapi használati tárgy, amit rendszeresen használunk. A haj valódi ápoltságához és annak fenntartásához az is fontos, hogy a fésű és a hajkefe a legjobb fajta legyen. Ezt a célt elérni nem mindig olyan könnyű. A boltok polcai tele vannak olyan termékekkel, amik nem érik el azt a színvonalat, amit vásárlóként kitűz maga elé valaki. A minőségi terméket hajkeféből is meg fogják vásárolni, hiszen szépség és egészség igénye találkozik ebben a használati tárgyban.

hajkefe készítésben jártas családi vállalkozás vagyunk, kefék, seprűk, ecsetek, mezőgazdasági és háztartásban használatos kefék tervezését és gyártását vállaljuk. Nagyobb mennyiségben vagy limitált szériában is tudunk hajkefe készítést vagy egyéb kefe készítést vállalni. Üzletek, kereskedők, fodrász szalonok számára ajánljuk termékeinket, illetve szolgáltatásainkat.

A hajkefe készítés és a fodrászkefe készítés napjainkban is jelen van a piacon, de nem minden elkészített termék sorolható be ugyanarra a minőségi színvonalra. Mi, a családi vállalkozásunkban a természetes alapanyagok használatára és a hagyományos gyártási technológiák alkalmazására helyezzük a hangsúlyt. Ennek köszönhetően tudjuk a megszokott minőséget garantálni kis és nagyobb darabszámú megrendelés esetén is, ha hajkefe készítésről van szó.

A hajkefe készítéshez egyaránt felhasználunk valódi fából és műanyagból készített hajkefe testet, de a sörték tekintetében sem egyezünk ki a kompromisszummal. Az általunk készített hajkefék és fodrászkefék a megrendelő kívánsága szerint készülnek, de jó szívvel ajánljuk az állati szőrből gyártott terméket tartóssága, használhatósága miatt.

Amennyiben szeretne tájékozódni a hajkefe készítéssel kapcsolatos szolgáltatásainkról, érdeklődjön elérhetőségeink egyikén! Döntsön a legjobb mellett, hogy vásárlóinak is minőséget tudjon kínálni!

Telefon:+36-1-322-7344
E-mail:1001kefe@gmail.com