Blog

//

1001 Kefe Bt.

Ipari kefe felújítás, átkötés: meghosszabbítjuk a régi kefe életét

Ipari kefe felújítás, átkötés: meghosszabbítjuk a régi kefe életét

A gyártás mellett az ipari kefe felújítással is foglalkozunk. Az új és a régi kefék is ugyanolyan magas szakmai színvonalon készülnek el nálunk.

A kefékre nagy szükség van az ipar területén. Több területen is használnak kisebb, nagyobb, különböző anyagú keféket. Kefe kell a mezőgazdaságban, az iparban, a hagyományos gyártási folyamatokhoz, de a legújabb technológiák sem nélkülözhetik a keféket. Erre kiváló példa, hogy a zöld energiát szolgáltató, modern napelem parkokban is használnak keféket, méghozzá a tisztító berendezésekben. A zöldségek és gyümölcsök tisztításához, válogatásához vagy az utak sepréséhez, de még a meggymagozáshoz is készülhet a célnak megfelelő kefe.

Kefe nélkül használhatatlan a berendezés

Egyértelmű, hogy a kefe olyan eszköz, amit nem lehet csak úgy nélkülözni, mert kefe hiányában sokkal időigényesebb lenne a munka. A gépesített gyártás, előkészítés igényli a kefék használatát az élelmiszeripartól a fémiparon át a gépjárműgyártásig vagy a gyógyszeriparig. A kefék lehetnek henger kefék, kör kefék, spirál kefék, tenyérnyi méretűek vagy akár kisebb fa nagyságúak is. Ha egy kefe a helyére kerül, akkor tökéletesen el tudja végezni a feladatát, mindaddig, ameddig arra alkalmas állapotban van.

Mikortól tekinthető egy kefe cserére alkalmasnak? A leggyakoribb, amikor a kefe már elegendő ideje dolgozik ahhoz, hogy elhasználódjon. A sörték megkopnak, hullani is kezdhetnek, a kefe nem tud teljes értékű munkát végezni. A másik eset, amikor a kefét valamilyen okból sérülés éri. A kefe teste eltörhet, a sörtékben hiány keletkezhet. Az ipari keféhez értő szakember meg tudja állapítani, hogy menyire használódott el vagy sérült a kefe és ajánlatot tesz arra vonatkozóan, mit érdemes vele kezdeni. A tulajdonosnak kettő út közül kell választania, új kefét vásárol vagy a régit egy kicsit kipofoztatja.

A csere vagy a felújítás a jobb döntés?

A felújítás során az ipari kefe átkötése történik meg. Ehhez meg tudjuk tartani a régi kefe testet és arra kerülnek az új sörték, maga a kefe fej, részlegesen vagy teljesen lecserélve. Az új sörtéket a kefétől függően rögzíteni tudjuk például kézi behúzással. Mivel egy kefe feje állhat állat szőrből, műanyaggal, de drótból és növényi anyagokból is, nem mindet lehet ugyanolyan technikával rögzíteni, illetve felújítani.

A keféket már úgy ismerjük, mint a tenyerünket, hiszen több generáció óta foglalkozik a kefe készítő cégünk ezekkel az eszközökkel. A gyártásban és a felújításban is sok évtizedes tapasztalattal rendelkezünk. A technológiai fejlődéssel haladva és a változó igényekkel lépést tartva úgy gondoljuk, hogy ki tudjuk szolgálni azokat az igényeket, amik a kefékkel összefüggésbe hozhatóak.

Használunk hagyományos, természetes anyagokat a gyártáshoz, felújításhoz és kibővítettük a modern alapanyagokkal is a kínálatunkat. A felújítással két előnyhöz is hozzájuthat a megrendelő. Egyrészt meg tudja tartani a régi kefét, másrészt kevesebb költséggel, egy újszerű kefe kerül vissza a helyére.

A felújításhoz meglévő műszaki rajz, leírás alapján tudunk hozzákezdeni, de ha ez nem áll rendelkezésre, akkor is feltaláljuk  magunkat. Természetesen a tőlünk rendelt kefékkel már könnyebb dolgunk van. Bármilyen kefével boldogulunk.

Azt javasoljuk, hogy keressen minket minél előbb, ha kefére van szüksége vagy kefével kapcsolatos szolgáltatást szeretne rendelni. A honlapunkon megtalálja a referenciáinkat és az elérhetőségeinket is. Ha meggyőzték Önt a fotók, lépjen velünk kapcsolatba és használja Ön is a legjobb keféket!

Telefon:+36-1-322-7344
E-mail:1001kefe@gmail.com