Blog

//

1001 Kefe Bt.

Ipari kefe gyártásban a legjobbat nyújtjuk!

Ipari kefe gyártásban a legjobbat nyújtjuk!

Az ipari kefék modern technológiával vagy hagyományos eszközökkel is készülhetnek. A megrendelt kefét hibátlanul legyártjuk.

Az iparban a kefét, mint eszközt gyakran használják önmagában vagy berendezésbe építve. Az ipari kefe változatos feladatokra alkalmas eszköz, amivel lehet tisztítani, takarítani és pucolni is. Az élelmiszeriparban több méretben, típusban is alkalmaznak a gyártási folyamatokban keféket. Az élelmiszeriparon kívül a gyártás területén is használnak keféket, csiszolás, festés, tisztítás részfeladatainak kivitelezéséhez. Az ipari kefe a betöltött funkciója szerint változatos méretben vagy formában is készülhet. A kefék alapanyaga is sokféle lehet, készülhet természetes vagy pedig szintetikus anyagból a kefe teste és a sörtéi egyaránt.

Az ipari kefe gyártásban évtizedek tapasztalatával rendelkezünk. A tradicionális kefe gyártás fortélyait ismerjük és magas színvonalon műveljük is. A hagyományos technológiával és teljesen természetes anyagokból gyártott kefékre is van kereslet, de az ipari kefékből egyre inkább előnyben részesítik a modernebb típusokat. Egy kefe sörtéje lehet állati szőr,de növényi szálakból, műanyagból, fémből vagy akár kompozitból is készülhet. A kefe teste is változatos anyagból készülhet, így például fa, fém és műanyag szintén.

Forduljon hozzánk bizalommal és rendelje meg a standard vagy egyedi tulajdonságok alapján gyártott ipari keféket, amiket használni szeretne! A családi vállalkozásunk tapasztalatának köszönhetően szakmai tanácsokkal is el tudjuk látni az ügyfeleket.

Az ipari kefe azok közé az eszközök közé tartozik, amiket komolyan igénybe vesznek. A strapabíró anyagok és az ellenálló kefék kivitelezése alapvető követelmény. Elkészítjük Önnek a műszaki, ipari keféket a megrendelt példányszámban és garantáljuk azok megbízhatóságát! Használjon olyan keféket, amiket egy konkrét feladathoz terveztek, tehát tökéletesen megfelelnek a célnak! A szolgáltatásainkat és a termékeinket ismerje meg jobban, lépjen kapcsolatba velünk az elérhetőségeinket!

Telefon:+36-1-322-7344
E-mail:1001kefe@gmail.com