Blog

//

1001 Kefe Bt.

Ipari kefék az Ön igényei szerint gyártva!

Ipari kefék az Ön igényei szerint gyártva!

Ipari kefékre lenne szüksége, de még nem tudja, pontosan, milyeneket is kellene rendelnie? Érdemes az alábbiakból tájékozódnia!

Az Ön vállalkozásának is szüksége lenne ipari kefékre a munkaterület tisztán tartásához, illetve a műveletek elvégzéséhez? Még nem tudja pontosan, milyen típusú ipari keféket szeretne vásárolni, illetve azt sem, honnan szerezhetné be a legjobb minőségű eszközöket? A legjobb helyen jár; nálunk közvetlenül a gyártótól rendelhet, és a lehető legmagasabb színvonalat kapja a pénzéért!

Nem csak a háztartásokban, de az ipari és a mezőgazdasági területeken is szükség van kefékre, melyek nem csupán a tisztítási feladatok során hasznosak, de más szerepkörben is képesek megállni a helyüket, így pedig kiemelt szerepet töltenek be, hiszen nélkülük nem végezhető el egyszerűen, gyorsan és alaposan a feladat.

Mivel a feladatok nem egyformák, a hozzájuk használatos ipari kefék is többfélék. A műszaki keféket például valamilyen gépbe építve alkalmazzák, és jelentős felhasználási területüknek számít az élelmiszer-, gyógyszer, a készülékgyártó és az üvegipar, de a járműgyártásban is megtalálhatóak, sőt, a fémmegmunkáláshoz is használatosak. A hengerkeféket a mezőgazdaságban, az élelmiszeriparban,  fémmegmunkáláshoz, illetve még a háztartásokban is felhasználnak, a léckeféket főként a malomipar, a körkeféket pedig a járműgyártás, a műanyagipar, a fémmegmunkálás és a faiparterületén érdemes alkalmazni.

Bármilyen típusú ipari kefére van szüksége, érdemes közvetlenül a gyártótól rendelnie, hiszen ezáltal lehetősége nyílik az egyéni igényei szerint legyártatni az ipari keféket. Forduljon hozzánk Ön is bizalommal, és rendelje meg azokat az ipari keféket tőlünk, amelyek segítségével valóban hatékonnyá teheti a mindennapi munkavégzést!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, tekintse meg referenciáinkat, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, illetve, ha szeretne ipari keféket rendelni, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

Telefon:+36-1-322-7344
E-mail:1001kefe@gmail.com