Blog

//

1001 Kefe Bt.

Ipari kefék feladat és felhasználási terület szerint

Ipari kefék feladat és felhasználási terület szerint

Az ipari kefe a szennyeződések eltávolításának egyik hatásos eszköze. A gépesített takarítás alaposabb és rövidebb idő alatt elkészül.

A keféket régóta használják különböző felületek portalanítására és makacsabb szennyeződések eltüntetéséhez is. A tisztaság megtartása mindenhol kiemelkedően fontos, legyen szó privát élettérről vagy olyan helyszínekről, ahol gyártás történik.

A kefegyártásban is haladnak a korral és a kézi használatra tervezett kefék mellett gépek, berendezések alkatrészeit is elkészítik. Az ipari körkefe vagy az ipari léckefe mind ismert elemek, ha olyan kefe típusokról van szó, amiket gyakran alkalmaznak ebben a szegmensben.

Ipari kefék forma és funkció szerint

A léckefe mindenkinek ismerős lehet, aki járt már autómosóban, de ajtószigetelésként is nagyszerűen lehet hasznosítani.

A körkeféket takarítógépekben, padlómosáshoz alkalmazzák, de felbukkan ipari porszívók, illetve felület megmunkáló gépek alkatrészeként is. 

Térjünk ki egy kicsit részletesen az ipari hengerkefére! Ez a harmadik típusa az ipar számára különböző méretben gyártott keféknek.

Ez az ipari kefe jellegzetes henger alakot kap a gyártás során. Méretben, színben és akár alapanyagban is többféle változat készülhet a rendelkezésre álló technológia, illetve a megrendelői igények alapján.

Milyen feladatok elvégzésére ideális ez a kefe forma? Nagyobb felületekről száraz vagy nedves takarítással gyorsan és hatékonyan tudja eltüntetni az oda került koszt. Elsősorban padlótisztításhoz, takarítógépek alkatrészeként hasznosítják, de egyéb feladatra is készül ilyen formájú ipari kefe.

A speciális bánásmódot igénylő helyszíneken szintén ki tudják használni a célnak megfelelő keféket. Napelem parkokhoz jó választás a speciális hengerkefe, amivel biztonságos, száraz tisztítást lehet végezni.

A kefék  könnyen cserélhetőek, csíkmentes tisztaságot hagynak maguk után, egyenletesen haladnak nagy kiterjedésű felületen is. A sörték alapanyaga, keménysége, elhelyezkedése a felhasználási területtől függően eltérő az egyes termékeknél.

Telefon:+36-1-322-7344
E-mail:1001kefe@gmail.com