Blog

//

1001 Kefe Bt.

Ipari kefék minden területre

Ipari kefék minden területre

Ipari kefékre számos területen lehet szükség a fémfeldolgozástól a mezőgazdaságig; az alábbiakban ezeket és a hozzájuk tartozó keféket vesszük sorra.

Az ipar, a mezőgazdaság, sőt, még a kereskedelem területén is használatosak az ipari kefék, ám természetesen mindenhol más típusokra van szükség. Míg egy fémfeldolgozással foglalkozó vállalkozásnál többnyire drótkeféket találhatunk, addig egy ruházati üzletben lényegesen puhább sörtékre van szükség, ám ettől még mindkettőt ipari kefeként tartjuk számon. A mezőgazdaság megint más igényeket támaszt egy ipari kefével szemben, de akár a háztartásokban is előfordulhatnak olyan kefék, amelyeket akár ipari felhasználásra is érdemes beszerezni.

Az iparban a legtöbb esetben a kör- és a hengerkeféket használják, többnyire valamilyen berendezésbe beépítve, de természetesen a kézi kefék is mindennapos eszköznek számítanak. A sörték szempontjából egy ipari kefe lehet drót, műanyag, vagy természetes szőrből készült, és ez a felhasználás módjától függ, ám minden esetben nagy igénybevételre kell felkészíteni őket, hiszen mindennapos munkaeszközként lesznek kezelve.

A kereskedelemben már csak a műanyag és természetes sörtével készülő keféket találhatjuk meg, hiszen ezen a területen nincs szükség az erőteljes csiszoló hatásra, ami a drótkefékre jellemző, ellenben fontos a maximális tisztaság, amihez egy ipari kefe tökéletes segítséget nyújt. A mezőgazdaságban ugyanez a helyzet, ám ebben az esetben a nagyobb méretekre is gondolni kell, hiszen nem ugyanakkora a tisztítandó, illetve egyéb módon kezelendő felület sem.

Ipari kefék széles választékával, kiváló minőséggel és kedvező árakkal várja Önt cégünk, ahol mindent beszerezhet, amire munkaterületén szükség lehet; sőt, még többet is! Amennyiben felkeltettük az érdeklődését az ipari kefék iránt, tekintse meg referenciáinkat, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, illetve, ha vásárolni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

Telefon:+36-1-322-7344
E-mail:1001kefe@gmail.com