Blog

//

1001 Kefe Bt.

Kefe gyártás a hajápoláshoz!

Kefe gyártás a hajápoláshoz!

A kefe gyártás terméke a hajkefe. A hajkefe természetes vagy szintetikus alapanyagokból készül, de a kettő kombinációja is előfordul.

A hajkefe fodrász szalonok, háztartások megszokott kelléke, amiből a kefe gyártásban is számos darab készül. A hajkefe nagyon változatos kínálatot mutat, hiszen a kefe gyártással foglalkozó manufaktúrák a klasszikus modellek mellett a modern termékekkel is igyekeznek kiszolgálni a vásárlók és megrendelők igényeit.

A hajkefe alapvetően két, nagy csoportra osztható, a természetes és a mesterséges alapanyagokból készült kefékre. A kefe gyártásban hagyományosan a természetes anyagok felhasználásával készült kefék készülnek. A modern anyagok és a változó igények hatására azonban megjelentek a műanyag sörtéjű és műanyagból készült hajkefék is.

A természetes alapanyagból készült hajkefét érdemes előnyben részesíteni a szintetikus változattal szemben, mert számos pozitívummal rendelkezik. A fából és állati szőrből gyártott kefe nem ritka, hogy kézzel készül. Az elkészítés és az alapanyag is garantálja, hogy a termék magas minőségű és hosszú élettartamú lesz. A kiváló ár-érték arány nem az egyetlen pozitívuma a fa nyelű, természetes sörtéjű hajkefének.

A sörte készülhet vaddisznó, mókus vagy ló szőréből. A természetes anyag a fejbőr és a haj ápolását elősegíti, azok egészségére jótékony hatással van. Segíti a vérkeringés élénkítését, a haj növekedésének felgyorsítását. A természetes sörték a fejbőr faggyútermelését is stimulálják, az olajat a hajon egyenletesen el tudják oszlatni és ezzel ragyogóbb tincseket kapunk, a szálló hajszálak eltűnnek. A természetes anyagú hajkefe nem töri meg a hajszálakat, kíméletesen bontja ki a tincseket.

A megfelelő tisztítás mellett a hajkefe sokáig ép marad. A minőségi hajkefe a hajápoló készlet megbecsült és szeretett darabja. Ilyen keféket gyártunk és forgalmazunk a családi manufaktúránkban, az 1001 Kefe Bt.-ben. Ha érdeklődik a termékeink iránt, akkor lépjen velünk kapcsolatba további információkért a megadott elérhetőségeinken!

Telefon:+36-1-322-7344
E-mail:1001kefe@gmail.com