Blog

//

1001 Kefe Bt.

Kefe gyártás barber shopok számára

Kefe gyártás barber shopok számára

Kefe gyártást rendelhet barber shop kellék igényének teljesítéséhez. A borbély kellékek tervezésében és gyártásában is nagy tapasztalattal rendelkezünk.

A klasszikus borotválást, hajnyírást végző borbély  szalonokra még mindig van igény. A férfiaknak szóló szolgáltatások az ápoltságot és a stílust kínálják a vendégeknek szalon minőségben. Egy ilyen szalonban a kellékek minősége is befolyásolja a szolgáltatás minőségét. A kefe gyártás területére a borbély és fodrász kellékek készítése is beletartozik. A szalonban a szakemberek sokféle kelléket használnak a napi borotváláshoz, hajvágáshoz vagy éppen festéshez. A kefe gyártásban éppen ezért változatos termékek készülnek a borbély szalonok számára is.

A borbély kellékek közé tartozik a klasszikus borotvapamacs, ami megbízhatóan végzi a dolgát, ha szakáll formázást vagy borotválást kér a vendég. A borotvapamacs mellett ott vannak a különböző méretben gyártott nyakszirt kefék is, de fade kefékből szintén létezik méretben és formában is többféle változat. Ezeknek a borbély kellékeknek az alapanyaga is lehet eltérő, nem csak a mérete vagy a formája. A kefe gyártásban a különbséget két termék között a természetes vagy mesterséges alapanyagok használata is jelentheti. Ha természetes sörtéjű kefe gyártását rendeli meg, ahhoz a fa kefe test illik, de tudunk készíteni szintetikus sörtéjű, illetve műanyag kefe testtel gyártott keféket is a megrendelőknek. A komoly szakmai múlttal rendelkező családi vállalkozásunk minden igényt kielégítő, változatos, színvonalas termékeket gyárt.

Az egyedi kefék gyártása kimagasló minőségben történik, ha minket bíz meg ezzel a feladattal. Forduljon hozzánk bizalommal, ha nem előre gyártott és szaküzletben kapható terméket szeretne vásárolni! A tőlünk megrendelt kefék garantáltan eleget tudnak tenni a legmagasabb minőségi elvárásoknak is. A megrendelő igényeit figyelembe véve készítjük el a megbeszélt határidőre a kellékeket a barber shopba. A további tájékoztatásért lépjen kapcsolatba velünk az elérhetőségeink egyikén!

Telefon:+36-1-322-7344
E-mail:1001kefe@gmail.com