Blog

//

1001 Kefe Bt.

Kefe készítés dinnyemosástól a kazánsúrolásig mindenféle célra!

Kefe készítés dinnyemosástól a kazánsúrolásig mindenféle célra!

A kefék a legalapvetőbb használati eszközeink közé tartoznak, amiket a háztartásokban és az iparban, mezőgazdaságban is használnak. Talán nincsen még egy olyan tisztító eszköz, amit ilyen széles körben lehet felhasználni. Sokféle felületet lehet kefével megtisztítani. Ahogyan a padlót, úgy akár a dinnyéket is tisztára lehet sikálni, de kocsit, kazánt vagy cipőt is lehet súrolni vele.

kefekészítés folyamatában éppen ezért sokféle alapanyagot használnak, hagyományosan természetes fából és állati szőrből készítenek keféket, de szintetikus anyagokat is felhasználnak. A kefekészítés során nemcsak az alapanyagok változatossága figyelhető meg, de méretek, formák, sörtesűrűség szempontjából is színes a paletta. Másféle típusú kefe kell egy tejesüveg kimosásához, radiátortisztításhoz és megint más formájú és méretű a csempemosáshoz.
A háztartási, műszaki, ipari vagy mezőgazdasági kefék készítése kétféle módon zajlik. A kefe lehet standard modell, tehát sorozatgyártásban készülő, de olyan is előfordul, hogy egyedi tervek alapján gyártják le. Az egyedileg gyártott kefékre jellemzően inkább az iparban, mezőgazdaságban van igény, mert előfordulhat, hogy egy saját berendezéshez, termékhez, folyamathoz van rá szükség.

Cégünk évek óta működik a kefekészítés területén és alkalmazkodott a megrendelők igényeihez. A kiváló minőségű, természetes alapanyagú kefék, ecsetek, seprűk mellett a szintetikus anyagokból készült termékek is megjelentek a termékkínálatban. Emellett a kefekészítésre vonatkozó szolgáltatásainkat is kiterjesztettük az egyedi és a hagyományos termékekre. Minden megrendelésnél ugyanarra a színvonalra törekszünk, amit a családi vállalkozásunkban elejétől fogva megismertünk és elsajátítottunk.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, szüksége van egy megbízható kefemanufaktúrára, ami maradéktalanul képes teljesíteni az igényeit, keressen minket bizalommal! A honlapunkon közzétett elérhetőségeink bármelyikén kapcsolatba tud lépni kollégáinkkal és árajánlatot kérni kefekészítésre, legyen az egyedi vagy pedig hagyományos igényű!

Telefon:+36-1-322-7344
E-mail:1001kefe@gmail.com