Blog

//

1001 Kefe Bt.

Kefekészítés festőmestereknek is

Kefekészítés festőmestereknek is

Egy festéssel, tapétázással foglalkozó szakembernek sokféleeszközre van szüksége. Fontos, hogy ezek az eszközök megfelelően el tudjáklátni a feladatukat, hiszen ez nem csak a szakember munkáját könnyíti meg,hanem bizony a végeredményt is jelentősen befolyásolja. Cégünk vállalja olyan kefék készítését is, amelyeket hosszévekig elégedetten használhat majd festéshez, tapétázáshoz vagy más, hasonlómunkához ezen a területen.

A kefekészítésnélkiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy ügyfeleink a legjobb termékeket kapják apénzükért cserébe. Nem mindegy például, hogy festésnél milyen ecsetet használegy szakember, mert a nem megfelelő eszközzel nem lehet egyenletesen dolgozni.A tömegesen gyártott termékeknél gyakran előfordul az is, hogy hullik az ecsetszőre, ami bizony nagyon előnytelenül mutat, amikor beleragad a frissen festettfalba, de az sem szerencsés, ha a tapétaragasztó lesz tele kefeszőrrel. Cégünka kefekészítésben nagytapasztalattal rendelkezik, hiszen már több generáció óta űzzük ezt a mesterséget.Az általunk készített kefékkel lehetségesegyenletesen, szépen dolgozni, és nem kell attól sem félni, hogy a falonecsetszőr fog éktelenkedni.

Az általunk biztosított kefekészítőszolgáltatás nagy előnye a boltokban kapható termékekhez képest, hogy miteljesen egyedi eszközök gyártását is vállaljuk. Nem minden szakembernekkényelmes ugyanaz a nyél, hiszen egyrészt mindenkinek más a keze, másrészt aztis figyelembe kell venni, hogy ki milyen technikával dolgozik. Természetesen azsem mindegy, hogy pontosan miből készül a kefe: sörtéből, lószőrből, drótból?Mindegyik másra való, más feladatokat lehet vele elvégezni.

A kefekészítésősi mesterség, amely nagy gyakorlatot igényel. Ha olyan termékre van szüksége,amit hosszú évekig használhat anélkül, hogy romlana a hatékonysága, a legjobb,ha felkeres minket! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, ha megbízható kefekészítőt keres, bennünk biztosannem fog csalódni! Ha kérdése van, megadott elérhetőségeinken szívesen állunkrendelkezésére! 

Telefon:+36-1-322-7344
E-mail:1001kefe@gmail.com