Blog

//

1001 Kefe Bt.

Kefekészítés hagyományos módon, az Ön igényei szerint!

Kefekészítés hagyományos módon, az Ön igényei szerint!

kefekészítés akár az Ön elképzelései szerint is lehetséges, és ehhez nem szükséges hatalmas mennyiségeket megrendelnie!

kefekészítés ősi mesterség, és bár nagyrészt már automatizálták a kefék gyártását, még léteznek olyan manufaktúrák, ahol a hagyományos módokon készülnek a különféle kefék. Nem kell azonban arra gondolni, hogy a manufaktúrákban lassan és csak kis darabszámban vállalják a kefék készítését, hiszen a kefekötés kifejezetten gyors is lehet, ami pedig a mennyiségeket illeti, akár több ezer kefe előállítása is lehetséges.

Napjainkban, amikor a műanyagszennyezés már az ivóvizünket is elérte, különösen fontos, hogy minél kevesebb plasztik kerüljön forgalomba, és ne a "modern" keféket használjuk a különféle feladatokhoz, hanem inkább válasszunk természetes, vagy legalábbis kevésbé szennyező megoldásokat válasszunk. A hagyományos kefekészítés során főként ilyen anyagokat használnak fel, de vannak olyan területek, ahol a műanyag sörték nem is felelnek meg a feladathoz. Feltétlenül hagyományos és természetes sörtékkel kell készülnie például egy cipőkefének, de az ipari területeken használt kefék nagy részénél sem megfelelő a műanyag, mint alapanyag.

Cégünk kefekészítéssel foglalkozik; gyártmányaink között megtalálhatóak az ipari, mezőgazdasági és háztartási kefék, de drótkefék, hajkefék, sőt, ecsetek gyártását is vállaljuk. Ha tőlünk rendeli meg új keféit, nem csak a lehető legmagasabb színvonalú termékekhez juthat hozzá, de akár egyedi méretű és formájú keféket is rendelhet. A kefék készítése emellett lehetséges egy meglévő műszaki rajz alapján is, de akár egy mintadarab után is el tudjuk készíteni a szükséges keféket, továbbá gyártóként kedvezőbb áron kínáljuk keféinket, mint a kereskedők, így Önnek is megéri bennünket választania!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, tekintse meg referenciáinkat, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, illetve, ha szeretne kefekészítést rendelni, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

Telefon:+36-1-322-7344
E-mail:1001kefe@gmail.com