Blog

//

1001 Kefe Bt.

Kefekészítés hajápoláshoz, fodrászatok számára!

Kefekészítés hajápoláshoz, fodrászatok számára!

A különféle kefék, ecsetek szinte minden területen jelennek vannak. Használjuk őket a mindennapokban, de az iparban is nélkülözhetetlenek. Festés, takarítás, gyártás, testápolás, ezeken a területeken mindig akad olyan dolog, aminek az elvégzéséhez jól jön egy valóban megbízható, magas színvonalat képviselő kefe.

kefekészítés egyik állandó piaca a hajápolás területe. Nem csak az egyéni hajápolásoz nélkülözhetetlenek a hajkefék, de a szolgáltató iparban, vagyis a fodrászatokban is szükség van hagyományos és speciális hajkefékre, ecsetekre. A silány minőség, a rossz alapanyagok, a kifogásolható kivitelezés gyorsan megbosszulja magát. Nem érdemes engedni az alacsony árak csábításának és olyan termékekkel dolgozni, amikről később bebizonyosodik, hogy alkalmatlanok a színvonalas munkára.

Amennyiben úgy döntött, hogy nem szeretne készen kapható, bolti hajkeféket, ecseteket vásárolni és használni, még mindig van lehetősége, hiszen a kefekészítést is választhatja! A kefekészítés az ideális döntés akkor is, ha nem találja azt, amire szüksége van, illetve egyedi, személyre szabott terméket használna rendszeresen a szalonjában vagy fodrásziskolájában. A kefekészítés biztosítja Önnek is, hogy olyan fodrász kellékeket használjon napi szinten, amik a szakmai tudásának a kiteljesítését szolgálják. Ügyfelei a már megszokott színvonalú szolgáltatásokat vehetik igénybe és úgy távozhatnak, hogy elégedettek a frizurájukkal. A fodrász tanulók pedig ilyen hajkefék és ecsetek használatával megbecsülik a színvonalas fodrász eszközöket és megtanulják, hogyan nyújtsák a maximumot azzal, hogy gondosan választják ki a felszerelésüket.

Forduljon hozzánk bizalommal és rendeljen kefekészítést olyan családi cégtől, ami már 1920 óta készíti szeretettel és magas szakmai tudással a termékeit! Honlapunkon minden fontos információt megtalál, de ha kérdése van vagy árajánlatot szeretne kérni kefekészítésre, lépjen kapcsolatba velünk a weboldalon közzétett elérhetőségeink egyikén!

Telefon:+36-1-322-7344
E-mail:1001kefe@gmail.com