Blog

//

1001 Kefe Bt.

Kefekészítés természetes anyagokból többféle felhasználásra!

Kefekészítés természetes anyagokból többféle felhasználásra!

A természetes alapanyagok iránt megnőtt az érdeklődés. Az emberek felismerik, hogy mennyire fontos az olyan anyagokból készült termékeket választani, amik a természetből származnak. Az ilyen termékek egyrészt elősegítik a bőrbarát kiegészítők használatát, másrészt a felesleges hulladék halmozás és a környezet terhelése is elkerülhető.

A cégünk kefekészítéssel foglalkozik, amit első sorban természetes anyagok felhasználásával kivitelez. A kefekészítés természetes anyagokból minden típusú kefére és ecsetre vonatkozik. A kefék sokféle fajtáját állítjuk elő, gyakorlatilag minden területen használatban lévő keféket és ecseteket rendelhet tőlünk bárki, akinek első osztályú termékre van szüksége.

A kefekészítés nálunk családi hagyomány, a tudás és a mesterséghez kapcsolódó műhelytitkok is generációról generációra szállnak tovább. A kefekészítés része a természetes alapanyagok gondos kiválogatása, erre már megvannak a magunk forrásai. A kefék nyele valódi fából készül, a fej részbe pedig állati szőrt rögzítünk. Az állati szőr hagyományosan lehet vaddisznósörte, de dolgozunk igény szerint póni, mókus, kecske szőrével is.

A természetes anyagból készített kefe használata előnyös például a hajápolás területén. A vaddisznósörtékből álló hajkefét kifejezetten ajánlják a szakértők. Az ilyen hajkefe ápolja a hajat, nem tölti fel elektromossággal,így a hajszálak nem fognak szállni. Kellemesen masszírozza a fejbőrt és nem töri meg a hajszálakat használat közben, a hajból összegyűjti a szöszöket is. 

A hétköznapokban használatos kefék természetesen nem csupán a hajápolást foglalják magukban, ott vannak például a háztartási kefék is. A háztartási kefék esetében is fontos az olyan alapanyag, ami tartós, de kíméletes használatot tesz lehetővé. A természetesen puha sörték nem karcolnak, a kényesebb anyagokon is lehet őket alkalmazni, anélkül, hogy nyomot hagynának.

Amennyiben kefekészítéssel szeretne megbízni minket, keresse kollégáinkat a megadott elérhetőségeink egyikén! A kefekészítéssel kapcsolatban szívesen küldünk referenciát is.

Telefon:+36-1-322-7344
E-mail:1001kefe@gmail.com