Blog

//

1001 Kefe Bt.

Kefekötő vállalkozásunk a régit ötvözi az újjal

Kefekötő vállalkozásunk a régit ötvözi az újjal

kefekötő mesterség a családi üzletünk alapja. A régi hagyományokra épülő vállalkozásunk modern technológiával készült termékekkel kereskedik.

kefekötő az a mesterember, aki természetes alapanyagok felhasználásával, kézzel, illetve kézi szerszámokkal készíti  a háztartási munkákhoz, szakmunkákhoz nélkülözhetetlen eszközöket. Sepregetéshez, mázoláshoz, tisztításhoz, dörzsöléshez stb. fanyelű, állati szőrből vagy drótból álló sörtéjű kefék, ecsetek készülnek. Ma a kézi gyártás már nem kifizetődő egy kefekötő számára sem, de az igényekkel lépést tartani és a fejlődést követni minden vállalkozás számára előnyös döntés. A mi cégünk is ezért döntött a kefekötő mesterség megtartása és a gyártási technológia korszerűsítése mellett. Úgy gondoljuk, hogy sikerült megőrizni az alapokat és emellett újat is adni a vásárlóknak.

A régi időkben a kefekötő úgy készítette az eladásra szánt terméket, hogy a kefék foglalatát kifaragta fából, majd a különböző állatok szőréből készült sörtét az erre a célra fúrt lyukba ragasztotta, a sörtét pedig dróttal rögzítette. Ma a kefegyártás megőrizte a természetes alapanyagok használatát, de emellett a mesterséges anyagok felhasználásának is utat nyitott.A fa és az állatszőr mellett megjelent az acél, a réz és a műanyag is, a kefék erősebbek, ellenállóbbak lettek, akár a savaknak és a magas hőmérsékletnek is sokáig ellen tudnak állni. A kefekötők családi vállalkozásában olyan termékeket gyártunk évtizedek óta, amik alapvető feladatok elvégzéséhez a legjobb minőséget képesek nyújtani, emellett pedig tartós eszközök is. Ismerje meg termék portfóliónkat és rendeljen kefekötő által készített kefét, ecsetet!

budapesti kefekötők között megbecsült helyet foglal el a mi családi üzletünk is, ahol minden igényre készítünk keféket és hasonló használati eszközöket. A kefegyártás töretlen lelkesedéssel és folyamatosan fejlődve működik egészen 1920 óta, amikor a nagypapa alapította az üzletet. Tőlünk kizárólag kiváló minőséget vásárol, ha kefére, ecsetre stb. van szüksége.

Telefon:+36-1-322-7344
E-mail:1001kefe@gmail.com