Blog

//

1001 Kefe Bt.

Kefekötőként hagyományos és minőségi termékeket gyártunk!

Kefekötőként hagyományos és minőségi termékeket gyártunk!

A kefekötő dolga, hogy tartós keféket, ecseteket készítsen a vásárlóknak. A minőségi termékek készülhetnek kézzel vagy  pedig modern technológiával is.

A keféket szinte minden területen használják, hétköznapi feladatokra és gyártáshoz is. Meg tudunk különböztetni az ipar vagy a mezőgazdaság számára tervezett keféket és olyan eszközöket is, amiket fodrászoknak, szakembereknek vagy háztartási felhasználásra készítettek. A keféket a kefekötő készíti, hagyományosan kézzel és természetes alapanyagok felhasználásával. A mi vállalkozásunk még mindig tartja ezeket a hagyományokat és a kefekötő szakmát gazdagítja a színvonalas termékeivel.

A megrendelőknek a figyelmébe ajánljuk a termékeinket, ha olyan cégtől szeretnének vásárolni, ami nem a tömeggyártott termékekre koncentrál. Egy igazi, kefekötő, családi cég vagyunk, ahol generációk tanulják ki a kefekötés minden tudnivalóját. Az igazán jó munkát végző szakember onnan ismerhető fel, hogy a kézzel készített kefe, ecset minden egyes darabja ugyanolyan minőségi, tartós és nem utolsósorban mutatós lesz. A kézzel készített termékek a gyári darabokkal összehasonlítva sokkal jobban tudják a használat okozta kihívásokat állni. A képzett és lelkiismeretesen dolgozó kefekötő nem ad ki a keze közül olyan kefét vagy ecsetet, legyen az festő ecset vagy egy üveg pucolásra tervezett kefe, ami olyan silány munka, hogy pár használat után szétesik. Ez sajnos a bolti, filléres daraboknál gyakran megesik. A mi termékeinket azonban az időtállóság, a praktikus használat és a minőség jellemzi.

A kefék és ecsetek minden fajtáját tervezzük, gyártjuk és forgalmazzuk kefekötőként. Forduljon bizalommal hozzánk, budapesti kefekötőkhöz, ha valóban minőségi módon készített terméket keres! A megrendelésekkel kapcsolatban rugalmasak vagyunk és kisebb vagy nagyobb darabszámban is tudunk teljesíteni kefe, illetve ecset gyártást. A honlapunkon közzétettük minden elérhetőségünket, ha szeretne tájékozódni a lehetőségekről, a termékeinkről, akkor lépjen kapcsolatba az egyik kollégánkkal!

Telefon:+36-1-322-7344
E-mail:1001kefe@gmail.com