Blog

//

1001 Kefe Bt.

Mezőgazdasági kefék mezőgazdasági gépekhez

Mezőgazdasági kefék mezőgazdasági gépekhez

mezőgazdasági kefék alapvető alkatrészei azoknak a berendezéseknek és gépeknek, amiket a mezőgazdaságban használnak. A feldolgozás, tisztítás vagy az adagolás is olyan részfolyamatok, amikhez külön erre a célra tervezett gépeket használnak. Ezekbe a gépekben gyakran építenek be olyan elemeket, mint amilyenek a mezőgazdasági kefék is.

Nem ritka, hogy egy géphez vagy berendezéshez egyedileg tervezett és gyártott mezőgazdasági kefére van szükség. A kefének pontosan kell illeszkednie a helyére annak érdekében, hogy a gép is tökéletesen használható legyen. Ha a kefe nem megfelelő, akkor a termelést végző cég sem tudja a lefektetett célokat teljesíteni.

Forduljon bizalommal a kefe manufaktúránkhoz, ha szüksége van kefe tervezéssel és gyártással kapcsolatos szolgáltatásra! A mezőgazdasági kefék gyártása lehetséges meglévő műszaki rajz alapján, de egy, már meglévő minta alapján is el tudjuk készíteni a szükséges mennyiségben az új keféket. Egy új kefe készülhet szabvány alapján vagy teljesen egyedi jellemzők megadásával is. Minden mezőgazdasági kefe különböző lehet, a megrendeléshez szükség van olyan tulajdonságok tisztázására, mint amilyen a méret, az anyag, a sörték elrendezése, a kefe formája stb. A kefe készülhet olyan berendezésekbe, mint a borsókombájn, a burgonya tisztító, használnak keféket adagoláshoz, tisztításhoz, üvegmosáshoz, hagymafejezéshez vagy dinnye mosáshoz is, lehet körkefe, hengerkefe. Mindegyik kefe más és más, külön a feladatához tervezett.

A kefe manufaktúrán hagyományos gyártási eljárásokkal, tradicionális kefe alapanyagokkal dolgozik, ami garancia a kimagasló minőségre. Nyitunk a korszerű megoldások felé is, ennek köszönhetően széles megrendelői igényeket tudunk kiszolgálni. Ha megbízható helyről szeretne rendelni új mezőgazdasági keféket, akkor ne keressen tovább partnert a projekthez! Alkalmi jelleggel vagy rendszeresen is teljesítünk megbízást. A részletekről többet megtudhat, ha felveszi a kapcsolatot kollégáinkkal és egyedi árajánlatot kér az egyik, közzétett elérhetőségünkön!

Telefon:+36-1-322-7344
E-mail:1001kefe@gmail.com