Blog

//

1001 Kefe Bt.

Mezőgazdasági kefék minden feladathoz!

Mezőgazdasági kefék minden feladathoz!

Mezőgazdasági keféket szeretne vásárolni? Bármilyen feladathoz is keresi a megfelelő eszközt, tőlünk akár egyedi kialakítással is megrendelheti!

Keféket az élet minden területén használunk: az otthonainkban, a különféle ipari és mezőgazdasági területeken, de a kereskedelmi egységekben is, és a sort még hosszasan lehetne folytatni. A felhasználási területek száma azonban össze sem mérhető a kefével elvégzett feladatok mennyiségével; azokból sokszorosan több van. Csak a mezőgazdasági kefék típusaival meg lehetne tölteni egy könyvet, de van, hogy ez se elég, hanem valamilyen egyedi darabra van szükség, ami az adott feladatot képes tökéletesen ellátni.

Ezt leszámítva viszont – szigorúan nagy vonalakban – a mezőgazdasági kefék sem különböznek szinte semmiben a más területek számára gyártott típusoktól, viszont léteznek olyan berendezések is, amelyeket kizárólag a mezőgazdaságban használnak, az azokba szerelt mezőgazdasági kefék pedig egyedi méretűek és formájúak.

Ahogy más területeken, úgy a mezőgazdasági kefék között is megtalálhatóak a körkefék, a hengerkefék, a palástkefék, a tárcsakefék, a léckefék, és még számos kefetípus. Érdemes tudni, hogy a malomiparban használatos kefék, a takarítógépekbe épített kefék, illetve az útseprő kefék is ebbe a kategóriába tartoznak, és mindegyik megrendelhető cégünktől!

A minőség mindenhol fontos, így a mezőgazdasági kefék esetében is kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy kizárólag a legjobb alapanyagokkal dolgozzunk. Ha tőlünk vásárolja meg munkaeszközeit, a legmagasabb színvonalú termékekhez juthat hozzá, és akár egyedi méretű, illetve formájú  keféket is rendelhet. A mezőgazdasági kefék gyártása egy meglévő műszaki rajz alapján is megoldható, de, ha csak mintadarabbal rendelkezik, abból is ki tudunk indulni. Mivel a mezőgazdasági keféket mi magunk gyártjuk, áraink kedvezőbbek, mint a kereskedőké, tehát megéri bennünket választani.

Ha felkeltettük az érdeklődését a mezőgazdasági kefék iránt, tekintse meg referenciáinkat, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, illetve, ha rendelést szeretne leadni, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

Telefon:+36-1-322-7344
E-mail:1001kefe@gmail.com