Blog

//

1001 Kefe Bt.

Mezőgazdasági kefék változatos feladatokra!

Mezőgazdasági kefék változatos feladatokra!

A kefék világa nagyon színes, ez annak is köszönhető, hogy kefére szinte mindenhol szükség van. A keféket használják az iparban a gyártás során, szükség van rájuk a mezőgazdaságban elvégzendő feladatokhoz és alapvető a kefék használata a háztartásokban, de az olyan szolgáltatásokban is, mint a fodrászatok.

mezőgazdasági kefék két jól ismert képviselője  a körkefe és a hengerkefe. Mindkét típusú mezőgazdasági kefe megrendelhető a családi vállalkozásunktól. Amennyiben Önnek új hengerkefékre vagy meghatározott számú körkefékre van szüksége, mi elkészítjük a konkrét modelleket. A megfelelő gépparkkal, szakmai tapasztalattal és felkészültséggel rendelkezünk ahhoz, hogy minden megrendelést sikeresen teljesíteni tudjunk. 

Előfordul, hogy egy mezőgazdasági keféhez nincsen meg az eredeti terv vagy a prototípus, akadályokba ütközik a tervek elkészítése valami miatt. Ezek a nehézségek nem jelentenek számunkra leküzdhetetlen akadályokat, hiszen a pályafutásunk alatt volt már dolgunk hasonló esettel. Az adott mezőgazdasági kefét el tudjuk készíteni akár kép alapján is, ha nincs más lehetőség.

mezőgazdasági kefék megtervezése és gyártása az alapanyaguk, szerkezetük, méretük, darabszámuk vagy tartósságuk szempontjából sem jelent problémát. Az általunk megrendelésre gyártott mezőgazdasági kefék, köztük a körkefék és a hengerkefék is a legmagasabb színvonalon készülnek el. Az a célunk, hogy az igények alapján hosszú távon tartós, a szabványoknak megfelelő, funkciójukat tökéletesen ellátó mezőgazdasági keféket készítsünk a nekünk bizalmat szavazó ügyfeleinknek.

Azt javasoljuk, hogy a mezőgazdasági kefék megrendelését kezdje azzal, hogy felveszi kollégáinkkal a kapcsolatot. A honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén minden szükséges információt átadunk a rendelés folyamatáról és a felmerülő kérdésekre is válaszolunk. A személyre szabott árajánlat elküldése után pedig megkezdődhet a gyártás. Ön hamarosan kézhez kapja a megrendelt mezőgazdasági keféket, amik teljes mértékben megfelelnek az előzetes terveknek.

Telefon:+36-1-322-7344
E-mail:1001kefe@gmail.com