Blog

//

1001 Kefe Bt.

Mezőgazdasági kefékre lenne szüksége?

Mezőgazdasági kefékre lenne szüksége?

Mezőgazdasági keféket egyszerűen szerezhet be tőlünk, akár egyedi méretekben és kialakítással is!

Ahogy az iparban, a háztartásokban, vagy a szolgáltatók körében, úgy a mezőgazdaságban is vannak olyan feladatok, amelyek elvégzéséhez elengedhetetlenek a kefék. A mezőgazdasági kefék nem különböznek szinte semmiben a más területek számára gyártott keféktől, hiszen ugyanúgy vannak sörtéik, mint más típusoknak, azonban akadnak olyan berendezések, amelyeket kizárólag a gazdálkodók használnak, és az azokban alkalmazott mezőgazdasági kefék egyedi méretűek, illetve a formájuk sem feltétlenül egyezik meg a máshol használt kefékével.

A mezőgazdaság területén, illetve ott is használatos kefék közé tartozik például a körkefe, a hengerkefe, a palástkefe, a tárcsakefe, a léckefe, de ide soroljuk a malomipari, a takarítógéphez való, a konzervüzemi, valamint az útseprő keféket is. Mindegyik mezőgazdasági kefe más és más feladatra alkalmas, épp ezért nem csak a kialakításukra, de az alapanyagok minőségére is oda kell figyelni a gyártás során. Szerencsére nem lehetetlen a megfelelő színvonalú mezőgazdasági kefék beszerzése, hiszen egyenesen a gyártótól is lehetséges, és ez további előnyökkel is jár.

Cégünk többek között mezőgazdasági kefék gyártásával és forgalmazásával is foglalkozik. Amennyiben bennünket választ, nem csak a lehető legmagasabb színvonalú termékeket vásárolhatja meg, de akár egyedi méretű és formájú mezőgazdasági keféket is rendelhet, ha arra van szüksége. A mezőgazdasági kefék gyártása emellett lehetséges egy meglévő műszaki rajz alapján is, de akár egy mintadarab után is el tudjuk készíteni a szükséges keféket. További előny, hogy gyártóként alacsonyabb áron kínálhatjuk keféinket, mint a kereskedők, így mindenképp megéri bennünket választani.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését mezőgazdasági keféink iránt, tekintse meg referenciáinkat, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, illetve, ha vásárolni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

Telefon:+36-1-322-7344
E-mail:1001kefe@gmail.com