Blog

//

1001 Kefe Bt.

Mi jellemzi az élelmiszeripari keféket?

Mi jellemzi az élelmiszeripari keféket?

Az élelmiszeripari kefék a gyártósorok működéséhez is hozzátesznek. Ezek a műszaki kefék a feldolgozás és az előállítás fázisaiban is szerepet kapnak.

Ipari keféknek nevezzük azokat a keféket, amiket különböző területeken alkalmaznak, például gyártáshoz, az élelmiszer ipar, gyógyszer ipar stb. számára. Az ipari kefék sokszínű külsővel és változatos tulajdonságokkal készülnek. Általában jellemző, hogy limitált darabszámban állítják elő őket.

Az élelmiszeripari kefe nem kapható áruházakban, boltokban, ellentétben a háztartási kefékkel. Gyakran egyedi megrendelésre készül, kifejezetten egy bizonyos gyártósorhoz, berendezéshez vagy géphez.

Milyen kefe készül az élelmiszeripar számára?

A kefék többnyire kör, léc vagy henger formában készülnek el, de a kefe feladata határozza meg, milyen paraméterek alapján tervezik meg a gyártáshoz. Többféle méretben, alakban készülhet élelmiszeripari kefe, ahogyan a kefe sörtéinek sűrűsége és a felhasznált szálanyagok, a kefetestek alapanyaga is eltérő lehet. A felhasználási környezet, a kefe funkciója is befolyásolja az egyes jellemzőket.

Általában szintetikus alapanyagokból gyártanak élelmiszeripari keféket, mert tartósak, ellenállóbbak például a kopással, hőmérséklettel szemben.

Időtálló alkatrészek

Az élelmiszeripari keféknél mérvadó a minőség, mert a megrendelőnek érdeke, hogy tartós, hosszú távon jól használható terméket tudjon beszerelni. Az ilyen kefe a gazdaságos gyártást támogatja és a gyártási folyamatokat is gördülékenyebbé teszi. A gyártósor tisztán tartása vagy az egyes alapanyagok kíméletes, de hatékony tisztítása ilyen kefékkel lesz igazán eredményes.

A cégünk a hagyományos módszereket jól ismerve, modern technológiák ötvözésével végzi ecsetek, kefék és hasonló termékek minőségi előállítását. Az élelmiszeripari kefe gyártása szintén a tevékenységeink közé sorolható. Egyedi és sorozatgyártásban készült termékeket szintén tudnak rendelni tőlünk ügyfeleink.

Amennyiben kíváncsi az ajánlatunkra, keressen minket a honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén!

Telefon:+36-1-322-7344
E-mail:1001kefe@gmail.com