Blog

//

1001 Kefe Bt.

Mindenhol hasznát veszik a fürdőszobákban egy hátmosó kefének!

Mindenhol hasznát veszik a fürdőszobákban egy hátmosó kefének!

A kefék használata jelen van a háztartásban is, méghozzá többféle formában. Akik kefére gondolnak, azoknak legelőször talán a tisztálkodáshoz használt kefék jutnak az eszükbe. A fogkefe, a körömkefe minden fürdőszobában megtalálható, ha háztartási keféről van szó, csakúgy, mint a kedvelt hajkefe is. Van még egy kefe típus, amit sokan divatjamúltnak vélnek, pedig a használata sok pozitívummal jár. Ez a háztartási kefe a hátmosó kefe.

A hátmosókeféket úgy képzeljük el, mint a nagymamáink idejében, fürdősapkában, ilyen kefével mosakodó nők, férfiak régi tisztálkodó eszközét. Nem is tudjuk elképzelni, hogy mi értelme van ma használni, amikor annyi új termék van a polcokon, szivacsok, dörzsölő hatású kesztyűk, amikkel a bőrünket ugyanúgy tudjuk ápolni. A hátmosó kefe semmilyen más tisztálkodó eszközzel össze sem hasonlítható, pontosan amiatt, mert speciálisan a hát lemosására találták ki. Úgy gondolja, hogy ez teljesen haszontalan dolog, csak eggyel több, felesleges holmi sorakozik a fürdőszobájában, ha még egy hátmosókefét is vásárol?

A hátmosókefének igenis fontos funkciója van, ezt főleg azok tudják megérteni, akiknek a hátán problémás a bőre, gyakran pattanásos, könnyen csúnya lesz. A rendszeres ápolással azonban ez az állapot megelőzhető, javítható. A hátmosó kefe segítségével el lehet érni a hátnak azon részeit is, amit szabad kézzel, illetve egy szivaccsal nem lenne lehetséges. Márpedig a rendszeres testradírozás egészséges dolog, amiből a hát sem maradhat ki. Az elhalt bőr eltávolítása itt is fontos, cserébe a bőrmegújul, ragyogóbb lesz, a vérkeringés felfrissül, rugalmasabb, egészségesebb érzetet ad a bőrnek.

Kefe manufaktúránk kínálatából nem maradhatnak ki a háztartási kefék, illetve a hátmosókefék sem, amiket természetes alapanyagokból, fából, állati szőrből, sörtéből készítünk vagy pedig színvonalas szintetikus anyagokból. Keressen minket bizalommal a megadott elérhetőségeink egyikén, és rendeljen minőségi keféket egyenesen a gyártótól!

Telefon:+36-1-322-7344
E-mail:1001kefe@gmail.com