Blog

//

1001 Kefe Bt.

Mindenhol hasznát veszik a fürdőszobákban egy hátmosó kefének!

Mindenhol hasznát veszik a fürdőszobákban egy hátmosó kefének!

A kefék használata jelen van a háztartásban is,méghozzá többféle formában. Akik kefére gondolnak, azoknak legelőször talán atisztálkodáshoz használt kefék jutnak az eszükbe. A fogkefe, a körömkefe mindenfürdőszobában megtalálható, ha háztartási keféről van szó, csakúgy, mint akedvelt hajkefe is. Van még egy kefe típus, amit sokan divatjamúltnak vélnek,pedig a használata sok pozitívummal jár. Ez a háztartási kefe a hátmosó kefe.

A hátmosókeféket úgy képzeljük el, mint a nagymamáink idejében, fürdősapkában, ilyenkefével mosakodó nők, férfiak régi tisztálkodó eszközét. Nem is tudjukelképzelni, hogy mi értelme van ma használni, amikor annyi új termék van apolcokon, szivacsok, dörzsölő hatású kesztyűk, amikkel a bőrünket ugyanúgytudjuk ápolni. A hátmosó kefesemmilyen más tisztálkodó eszközzel össze sem hasonlítható, pontosan amiatt,mert speciálisan a hát lemosására találták ki. Úgy gondolja, hogy ez teljesenhaszontalan dolog, csak eggyel több, felesleges holmi sorakozik afürdőszobájában, ha még egy hátmosókefét is vásárol?

A hátmosókefének igenis fontos funkciója van, ezt főleg azok tudják megérteni,akiknek a hátán problémás a bőre, gyakran pattanásos, könnyen csúnya lesz. Arendszeres ápolással azonban ez az állapot megelőzhető, javítható. A hátmosó kefe segítségével el lehetérni a hátnak azon részeit is, amit szabad kézzel, illetve egy szivaccsal nemlenne lehetséges. Márpedig a rendszeres testradírozás egészséges dolog, amibőla hát sem maradhat ki. Az elhalt bőr eltávolítása itt is fontos, cserébe a bőrmegújul, ragyogóbb lesz, a vérkeringés felfrissül, rugalmasabb, egészségesebbérzetet ad a bőrnek.

Kefe manufaktúránk kínálatából nem maradhatnakki a háztartási kefék, illetve a hátmosókefék sem, amiket természetes alapanyagokból, fából, állati szőrből,sörtéből készítünk vagy pedig színvonalas szintetikus anyagokból. Keressenminket bizalommal a megadott elérhetőségeink egyikén, és rendeljen minőségikeféket egyenesen a gyártótól!