Blog

//

1001 Kefe Bt.

Nyújtsa a maximumot borbélyként: barber shopjába szerezze be tőlünk a bajuszkeféket!

Az elmúltidőszakban egyre több borbélyszalonnal, közismertebb nevén barber shoppal lehettalálkozni szerte az országban, nem véletlenül, ugyanis ezek a helyek újrareneszánszukat élik. A borbélyszalonokban az urak haja, szakálla, bajuszamegfelelő kezelést kaphat igazi szakértőktől, akik tudják, hogy a férfiakarcszőrzetének valójában milyen ápolásra van szüksége. Ahhoz, hogy aszalonokban a maximumot nyújthassák a borbélyok, nem csupán a szaktudáselengedhetetlen, hanem a minőségi munkaeszközök is. Megbízható borotvák, ollókés bajuszkefék nélkül igencsak bajban lennének a szakemberek. Haborbélyként Ön is szeretné a maximumot nyújtani a vendégeinek, a bajuszkeféketszerezze be tőlünk!

 

Több évestapasztalattal rendelkezünk a bajuszkefék gyártásával kapcsolatban is,ezért tisztában vagyunk azzal, hogy mitől válik megbízhatóvá a borbélyok egyiklegfontosabb munkaeszköze. Természetes és minőségi alapanyagokból készítjük a bajuszkeféket,így termékeinkkel a legsűrűbb és legerőteljesebb arcszőrzetet is ki tudjafésülni a kezelések során. A bajuszkefék gyártásához nem használunksemmilyen irritáló anyagot, ennek köszönhetően vendégei kiválóan érezhetikmagukat a szakállvágás után. Mivel minden egyes termékünk elkészítésére kellőidőt és energiát tudunk fordítani, akárcsak a régmúlt kefekészítő szakemberei,biztos lehet abban, hogy a bajuszkefékre hosszú távon számíthat szalonjában.Termékeink strapabírók, megbízhatók, alkalmazásukkal tökéletes munkát tud majdvégezni.

 

Gondoskodjonborbélyszalonjában a színvonalas szolgáltatásokról: a tőlünk megvásárolt bajuszkeféksegítenek Önnek abban, hogy a maximumot nyújthassa a munkájában. A boltokbankapható kefék helyett válassza az igazi mesterek termékeit! A bajuszkefékettőlünk kedvező áron tudja megvásárolni. Amennyiben kérdései lennének bajuszkeféinkkelkapcsolatban, vagy szeretné megrendelni a keféket, keressen bennünketbizalommal elérhetőségeinken, kollégáink készséggel állnak az Önrendelkezésére!

Telefon:+36-1-322-7344
E-mail:1001kefe@gmail.com