Blog

//

1001 Kefe Bt.

Ruhakefe: egy háztartási kefe, ami ápolt külsőt biztosít!

Ruhakefe: egy háztartási kefe, ami ápolt külsőt biztosít!

A háztartási kefék között több típusú kefét is találunk. A ruhakefe egyike azoknak a háztartási keféknek, amiket szinte mindenhol meg lehet találni. Az ápolt és igényes megjelenés egyik feltétele, hogy az utcán, társaságban vagy a munkahelyen viselt ruhadarabok is igényesek legyenek. Ez tiszta, frissen vasalt, ízlésesen összeválogatott öltözetet jelent. A ruhakefe használata az indulás előtti utolsó simítások közé tartozik. Vannak bizonyos szövetek, amik az átlagosnál jobban magukhoz vonzzák a hajszálakat, szöszöket. Ezeknek az eltávolításához a ruhakefe a legjobb választás.

A ruhakefe segítségével a szövetet nemcsak a hajszálaktól és a bosszantóan ragaszkodó szöszöktől lehet megszabadítani, hanem a portól vagy az állatszőrtől is. Azok, akik kisállattal élnek egy fedél alatt, jól tudják, hogy még a leggondosabb takarítás ellenére is ott van sok helyen az állat szőr. A ruhakefe rendszeres használatával úgy indulhat bárki társaságba, hogy nem kell azon aggódnia, állatszőrrel van tele a ruhája.

ruhakefe klasszikus kialakítású, jellegzetes formájú, általában nyéllel ellátott kefe. A ruhakefe alakja lehet szögletes vagy ovális, a nyél végére legtöbbször egy praktikus akasztót is helyeznek, így a ruhakefe tárolása egyszerűbb. Hagyományos módon egy ruhakefe valódi fából készült nyélből és állati sörtékből áll. Az ilyen kefe esztétikus, strapabíró és időtálló egyben, ami minden körülmények között megfelel az elvárásoknak. Egy jó ruhakefe kézreálló, hatékonyan lehet vele ruhát tisztítani, ugyanakkor kis helyen is elfér. Nem csupán ruhák, de egyéb szövetek tisztítását is meg lehet vele oldani, kezdve az autó ülésének huzatától a nappali ülőgarnitúrájának kárpitjáig.

Amennyiben a ruhakefékből kiváló minőségűt szeretne rendelni, akkor forduljon bizalommal a családi vállalkozásunkhoz! A cégünk klasszikus és a modern igényekhez igazodó keféket gyárt megrendelésre is. A háztartási kefékből nagy termékválasztékkal tudunk szolgálni ügyfeleinknek, köztük a ruhakefékből is. A honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén kérjen árajánlatot!

Telefon:+36-1-322-7344
E-mail:1001kefe@gmail.com