Blog

//

1001 Kefe Bt.

Üvegmosó kefe és társai a háztartásban

Üvegmosó kefe és társai a háztartásban

Keféket mindannyian használunk a háztartásban. A konyha is a kefehasználat helyszíne, ahol üvegmosó kefétől a zöldségmosóig több fajta eszköznek is jut feladat.

Kefék a háztartásban

A konyhában zajlik az ételek előkészítése, az ínycsiklandó fogások elkészítése és az elfogyasztásukat követően az edények és eszközök elmosogatása. Szinte minden tevékenységnél vannak olyan feladatok, amikhez keféket lehet elővenni a fiókból.

A gombakefe a zöldségmosó kefének egy speciális típusa, amit kifejezetten egy fajta zöldség tisztításához terveztek. A kefe jellegzetes formája kiválóan alkalmas arra, hogy a kisebb és nagyobb gombafejeket is alaposan meg lehessen szabadítani a szennyeződésektől, portól, sártól. A kefe kerek feje kényelmes fogást biztosít, stabilan simul a tenyérbe, mint egy gömbölyű ajtógomb. A fejhez sűrű, lekerekített sörték tartoznak, amik gondoskodnak az alapos, de mégis kíméletes tisztításról.

A gomba fejeket sokan inkább megszabadítják a héjuktól, minthogy azzal együtt dolgozzák fel a zöldséget, ez viszont nagyon macerás és időigényes előkészítést jelent. A gomba egészét fel lehet használni, ha hámozás helyett inkább az erre alkalmas eszközzel megtisztítják.

Természetes anyag, zöldebb eszköz

A gombán kívül gyakorlatilag minden egyéb zöldséget is meg kell hámozni, illetve tisztítani. Erre a célra a zöldségmosó keféket ajánljuk. A megfelelő erősségű sörték bizonyos zöldségek pucolását is el tudják végezni, mert nemcsak a szennyeződést, de a vékony héjat is el tudják távolítani.

A kefe tulajdonságai között szerepel az alapanyaga is. Egyre több vásárlónak fontos, hogy a háztartása minél zöldebb legyen, minél kevesebb hulladékot termeljen. A háztartási eszközök összetevői, anyaga is káros lehet a környezetre. A kefék természetes anyagokból gyártott modelljei nem tartoznak ebbe a kategóriába. A fa, illetve állatszőr kefék natúr háztartási eszközök, amiket újra is lehet hasznosítani és nem jelentenek lebomlani képtelen hulladékot. Ha kisgyermek vagy háziállat közelébe kerülnek, akkor sem kell komolyabb balesettől tartani, hiszen organikus anyaguk nem mérgező. Képesek lebomlani a természetben, akár komposztálhatóak is.

A különböző erősségű sörtéknek köszönhetően használható kefe puhább és keményebb héjú zöldségekhez is. Bizonyos keféket akár egyéb háztartási feladatokra is elő lehet venni, például olyan felületek tisztítására, amiket nem karcol meg a kefe sörtéje. A növényi sörték olyan tulajdonságokkal rendelkeznek, hogy nem hagynak nyomot maguk után.

A zöldségek mellett üveget, edényt is mosni kell, van amelyik háztartásban napi szinten. Az üvegmosó és edénymosó kefék méretben, formában és teljesítményben is meg tudnak felelni minden  elvárásnak. A makacsabb szennyeződések kefével hatékonyan eltávolíthatóak, de anélkül, hogy az edény vagy üveg látná a kárát. 

A kefék élettartama meghosszabbítható, ha vigyáz rájuk. A természetes anyagú eszközöket nem szabad ázni hagyni sokáig, valamint gondoskodni kell arról is, hogy legyen helyük és idejük megszáradni. Ha így tesz, nem kell újat beszerezni hosszú ideig.

Keféket tervezünk és készítünk, forgalmazunk, immáron több évtizede. A kefékre szükség van az élet több területén, elsődlegesen tisztítási, takarítási feladatokhoz. A kiváló minőség és a hosszú távon is felhasználóbarát alapanyagok jellemzik az általunk gyártott keféket. Amennyiben szeretne tőlünk ilyen terméket rendelni, nincs más dolga, csak a kollégáinkkal kapcsolatba lépni. A honlapunkon megtalálja az elérhetőségeinket, várjuk a megkeresését!

Telefon:+36-1-322-7344
E-mail:1001kefe@gmail.com